بخش شیمی مواد غذایی
شرح وظایف کارشناسان بخش شیمی مواد غذایی
انجام آزمایشات و آنالیز نمونه های مواد غذایی
تهیه sop های مورد نیاز بخش شیمی مواد غذایی
بازدید از بخش شیمی آزمایشگاه کارخانجات
اعتبار بخشی و صحه گذاری روش های آزمون
تطبیق روش های آزمایشگاهی با استانداردهای ملی و بین المللی
بررسی پرونده های ساخت ارجاعی به کارشناسان در سامانه FMS
شرکت در آزمونهای مقایسات بین آزمایشگاهی RM
بخش شیمی قادر به انجام آزمونهای فیزیکو شیمیایی فرآورده های زیر می باشد:
لبنیات :(شیر، دوغ، ماست، پنیر و...)
غلات و فرآورده های آردی:( آرد، رشته، کیک و کلوچه، بلغور حجیم شده و ...)
بررسی غنی سازی در آرد : اندازه گیری مقدار آهن
ادویه و چاشنی: ( انواع ادویه، نمک ید دار ، زعفران، سویق و ...)
انواع نان
عسل و شیره انگور
انواع روغن
انواع نوشیدنی: ( آب معدنی و آشامیدنی و آبمیوه و...)
شناسایی رنگ های مصنوعی و مجاز خوراکی
آزمون های انجام شده در این بخش شامل اندازه گیری PH، اندازه گیری آفلاتوکسین M۱ به روش الایزا ، اندازه گیری پنی سیلین و تترا سایکلین در شیر به روش الایزا،درصد رطوبت، خاکسترکل، خاکستر نامحلول در اسید، قلیائیت خاکستر، درصد ماده خشک، درصد پروتئین، چربی و کربوهیدرات، اسیدیته برحسب اسید غالب، تعیین پراکسید، اسیدیته، اندیس یدی و اندیس صابونی و ترکیبات قطبی روغنها، تعیین درصد نمک، میزان ید، درصد خلوص، تعیین و تشخیص انواع نگهدارنده ها(سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، نیتریت سدیم) به روش اسپکتروفتومتری، تعیین میزان کروسین، پیکرو کروسین وسافرانال ،تعیین بریکس، تعیین درصد لعاب ، تعیین گلوتن مرطوب ، اندازه گیری میزان آهن به دو روش کمی و نیمه کمی، تعیین نقطه انجماد، اندازه گیری میزان گاز در نوشابه ها، تعیین میزان باقیمانده SO۲ ، عدد هاوارد، تشخیص رنگ افزودنی، تشخیص آنتی بیوتیکها در شیر، اندیس یدی و اکسیداسیون و استری در عرقیات گیاهی، درصد اسانس و اسیدیته عرقیات گیاهی، تعیین هیدروکسی پرولین در فراورده های گوشتی، تعیین اندیس فرمالین در آبمیوه هاو... می باشد.